Halak, Vadak, A Konyhafőnök Ajánlata


Halak

  1. Szivárványos pisztráng egészben sütve, vajas burgonyával 2.340,-
  2. Halfilé rántva, zöldséges rizzsel 2.340,-
  3. Norvég lazac-steak roston, fehérboros zeller mártással, vajas zöldségekkel, rizzsel 2.340,-

Vadak

  1. Vörösboros vaddisznópörkölt, rizzsel vagy főtt burgonyával 2.340,-
  2. Szarvas szeletek feketeáfonyás barnamártással, házi burgonyafánkkal 2.820,-
  3. Párolt őz filé, vadas mártással, zsemlegombóccal 2.580,-
  4. Vaddisznó szelet, pikáns mártással, hercegnőburgonyával 2.700,-

A Konyhafőnök Ajánlata

  1. Bükki fatányéros, sült burgonyával (csirke, sertés, marha szelet, sült szalonna) 2500,-
  2. Ropogós sertéscsülök parasztosan 2.540,-
  3. Bükki betyárpecsenye galuskával (szalonna, hagyma, gomba, tejfölös borjú ragu) 2220,-
  4. 2 személyes Szikla-tál (rántott szelet, roston csirkecomb filé, sült virsli, tükörtojás, vegyes köret) 3.840,-
  5. Tárkányi töltött káposzta 1.140,-

FOGLALÁS, AJÁNLATKÉRÉS